Rijschool Breda vergelijken

Waarom kiezen voor Rijschool Isa

Rijschool Isa is dé rijschool in Breda en omgeving! Wil je lessen bij een leuke, leerzame, maar natuurlijk ook betaalbare rijschool in Breda? Stop met zoeken en een rijschool Breda vergelijken: bij Rijschool Isa zit je zeker goed!

De voordelen van Rijschool Isa

Rijschool Isa in Breda en omgeving biedt al zijn leerlingen een rijopleiding op maat. Service en kwaliteit staan dan ook bij ons op nummer één!

  • Deskundige rij-instructeurs – De instructeurs van rijschool Isa hebben ruime ervaring in de rij-instructie, volgen jaarlijks verplichte bijscholing, maken gebruik van de modernste onderwijstechnieken en zijn faalangst gecertificeerd
  • Voordelige pakketten – Bij rijschool ISA vind je de beste prijs-kwaliteitverhouding, profiteer van onze aantrekkelijke lespakketten!
  • De leukste rijlessen – Naast doordeweeks kun je ook ’s avonds en in het weekend lessen; dit zonder extra toeslag! Bij ons duren de lesuren gewoon 60 minuten. Je krijgt rijles in een stoere Mercedes GLA 180d!
  • BOVAG rijschool – Rijschool ISA is aangesloten bij de BOVAG. BOVAG rijscholen moeten voldoen aan een strenge gedragscode. Die schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden. En dat de lesauto altijd goed onderhouden is. Je krijgt een duidelijke lesovereenkomst. En dan is er nog het BOVAG Garantiefonds. Dat garandeert dat je vooruit betaalde lessen altijd krijgt. Wat er ook gebeurt.
  • Gratis proefles – Volg geheel vrijblijvend een gratis proefles. Dat is de ideale manier om snel kennis te maken met de rij-instructeur, onze rijschool en lesmethodiek. Maak direct een afspraak!
  • Gratis proefexamen – Alle onze pakketten zijn standaard inclusief een gratis proefexamen! Het proefexamen is een rijtest die net als een echt examen verloopt, maar dan niet met een examinator van het CBR maar met een collega rij-instructeur. Zo word je nog beter voorbereid op het officiele CBR praktijk examen.
  • Online agenda – Via de rijles agenda kun je altijd bekijken wanneer je rijles hebt. Nooit meer je leskaart vergeten en je kunt 24 uur per dag checken wanneer jouw lessen zijn. Daarnaast kun je via de rijles agenda binnen 1 klik Rijschool Isa machtigen en je rijles saldo opwaarderen.