Gastenboek

We horen graag van onze leerlingen hoe ze de rijlessen bij Rijschool Isa hebben ervaren. We hebben hieronder de ervaringen voor je geselecteerd.
Vandaag geslaagd met behulp van Isa! Een ontzettend fijne rijinstructrice, met goede tips en duidelijke uitleg. Ze denkt altijd mee in de planning en laat alles ruim van te voren weten. Ik was in het begin heel angstig om te rijden, maar dankzij Isa voel ik mezelf geen gevaar op de weg meer en kan ik met zelfvertrouwen de weg op! Ik heb echt een leerzame en gezellige tijd gehad en kan haar niets anders dan bedanken en aanbevelen bij iedereen.
Laura

Top rijschool! Fijne auto en een goede instructeur. Dankjewel
Tim Terloo

Rijschool Isa is een zeer leuke rijschool in Breda en omgeving. Erg fijn vond ik de rust in de auto. Duidelijke uitleg, als het nodig is meerdere keren en een foutje maakt niet uit. Op de momenten dat er streng gekeken moet worden, wordt dit gedaan. De rijlessen zijn mij erg goed bevallen. Bedankt Isabel!
Tom Jansen

Leuke, gezellige en vooral leerzame rijlessen gehad bij Rijschool Isa. Ze zorgt voor een goede voorbereiding op het examen en geeft je vertrouwen achter het stuur. Echt een top rijschool!
Anne Bootz

Een zeer fijne rijschool die ik van harte kan aanbevelen. Er is veel geduld om je alles aan te leren. Alles wordt heel goed uitgelegd en als je iets goed doet zegt ze het ook. Daarnaast was het ook nog eens heel gezellig. Isa bedankt voor de fijne lessen.
David Luksenburg

Ik heb een super leuke tijd gehad bij rijschool Isa. vaak waren de rijlessen ook erg relaxt en gezellig en door de rust van Isabel was het rijden altijd ook erg prettig. ook wist ze altijd goeie feedback te geven waar je ook echt wat aan had. Ik ga je wel een beetje missen hoor in de auto…. Heel erg bedankt voor de begeleiding en de leerzame tijd Isabel. !!
Rik van Beek

Meteen voor de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb veel gehad aan de leuke, maar vooral leerzame lessen van Isabel. Er wordt een gewerkt met goede en persoonlijke begeleiding en je krijgt les op je eigen tempo. Kortom, een top rijschool! Bedankt voor alle leuke lessen!
Marieke Mansveld

In een keer mijn rijbewijs gehaald!!!! Zonder begeleiding van Isabel zou het me nooit lukken. Professionele en vooral leerling gerichte aanpak, daar heb ik heel veel aan gehad!
Isabel, Bedankt!!!!
Alexander Sasha

Hele leuke en leerzame lessen gehad, ze ondersteunt je waar nodig! Top rijschool! Door isa in 1x geslaagd voor me rijbewijs! Bedankt!
Desiree Lensvelt

Heel veel leuke en vooral leerzame lessen gehad afgelopen half jaar bij rijschool ISA! Bedankt voor het vinden van het vertrouwen achter het stuur.
Elisa Bootz

In één keer mijn rijbewijs gehaald, dankzij Isabel! Ik heb de rijlessen als erg prettig ervaren door de duidelijke opbouw van de lessen. Aan het einde van de les een korte evaluatie en een vooruitblik op de volgende les. Naast de goede lessen, was het ook erg gezellig in de auto. Dit zorgt voor een fijne sfeer.
Isabel, bedankt!
Lisanne Knuistingh Neven

Als je een goede rijschool zoekt dan moet je bij rijschool isa zijn. Ze neemt de tijd voor je en legt alles heel duidelijk uit. De lessen zijn goed opgebouwd en je weet waar je aan toe bent. Isabel heeft er voor gezorgd dat ik minder zenuwachtig was voor mijn examen, hierdoor ging ik rustiger het examen in. Ik zal Isabel zeker missen tijdens het auto rijden.
Bianca van der Poel

In 20 jaar tijd heb ik divere pogingen gedaan om mijn rijbewijs te halen maar maakte het nooit af .In 2014 besloot ik dat het tijd werd om door te zetten en ISA heeft mij daar uitstekend bij gehopen. Met haar rustige overkomen en duidelijke uitleg en ze heeft me vooral nooit het gevoel gegeven dat ze me maar rondjes liet rijden. Er werd echt aan gewerkt om zo spoedig mogelijk je rijbewijs te kunnen halen.Ik heb het binnen 6mnd gehaald en ben ontzettend blij bedank Isabel
Bian Kortman

Ik moest binnen een maand m’n rijbewijs halen, wat kon bij rijschool ISA. Alles wordt door Isabel heel duidelijk en op jouw tempo uitgelegd. Ik heb het dankzij haar zo snel gehaald in één keer. Daarom is het echt een aanrader!
Kjell Rasenberg

Dit is echt de beste rijschool in de omgeving van Breda. Heel goede uitleg; Isabel is een uitstekende instructeur. Eerder was Stef al de eerste keer geslaagd en gisteren slaagde ook onze dochter Inge voor de eerste keer. Dat kan toch geen toeval zijn……
Henk van Erp

Rijschool Isa is een prettige rijschool om te leren autorijden. Er wordt tijd voor je genomen en er is een contructieve opbouw in de lessen. En dit alles in een zeer prettige en ontspannen sfeer. Isa, bedankt voor je begeleiding!
Sjors Van Vugt

Hele fijne rijschool! Heel geduldig, goede uitleggen en fijne feedback. Ik ben er van overtuigd dat iedereen hier op een fijne manier zijn/haar rijbewijs kan halen. Isabel is een topper
Joycede Ruiter

super rijschool echt waar ze heefr geduld en legt alles goed duidelijk uit eerst zat ik bij een ander rijschool daar kon ik heel veel dingen niet zelfs na 5x uitleg bij haar was het in een keer raak echt een aanrader deze rijschool!
Joel Van Brussel

Ik heb een super leuke tijd gehad met Isabel. Ze is een geweldige rijinstructrice! Isabel heeft mij altijd alles super goed uitgelegd met bijvoorbeeld plaatjes en dat hielp altijd goed. Ook had ze altijd geduld als ik het niet gelijk goed deed. Ik ga haar heel erg missen in de auto! Heel erg bedankt voor alles!
Jennifer Van Maurik

Dit is verreweg de leuke, gezelligste en aardigste rij-instructeur die er is. Je leert goed autorijden in allerlei omstandigheden. Parkeren gaat nu als een zonnetje, volgens hun werkwijze..! Het kan niet beter! Mensen, onwijs bedankt voor de leuke tijd!!!
Anne Van Gooi