Autorijschool breda

Rijschool Isa in Breda

Rijschool Isa geeft autorijlessen in Breda en omgeving sinds 2004! Bij Rijschool Isa krijg je niet alleen leuke maar ook  kwalitatieve rijlessen door een zeer ervarende instructeur. Dit vergroot de kansen om in een keer te slagen met zo min mogelijk rijlesuren. De rijlessen worden gegeven in een moderne nieuwe auto. Je hebt een vaste instructeur, waardoor je verzekerd bent van persoonlijke begeleiding. Je lesauto is meteen ook je examenauto. Wij werken uitsluitend met vakbekwame instructeurs, die hun werk met veel passie en plezier uitvoeren. We zijn faalangst, ADHD en autisme gecertificeerd en hebben ruime ervaring in het begeleiden van deze kandidaten. We geven ook les in het Engels en in het Spaans en we hebben een vrouwelijk instructrice aanwezig.

Handig online

Bij Rijschool Isa kun je gratis gebruik maken van de online rijles-agenda om te kijken wanneer je rijles hebt. Ook kun je via de online rijles-agenda je lessaldo en leskaart raadplegen . Dat betekent dat je 24 uur per dag kunt checken wanneer jouw lessen zijn en thuis laten zien hoever je met je rijopleiding bent.

Waar voor je geld

Je kunt bij Rijschool Isa naast doordeweeks, ook ’s avonds en in het weekend lessen volgen. Hiervoor betaal je geen extra toeslag! Nog een voordeel is dat de lesuren ‘gewoon’ 60 minuten duren: een vol uur dus!

Wil je een proefles aanvragen bij Rijschool Isa?

Dan kan simpel en snel door het onderstaand invulformulier in te vullen. Als je vervolgens een lespakket afneemt bij onze rijschool dan is de proefles geheel gratis. Wanneer we je aanvraag voor een proefles hebben ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen.