Autorijschool breda

Rijschool Isa in Breda

Rijschool Isa is de leukste, kwalitatieve rijschool in Breda en omgeving! De rijlessen worden gegeven in een moderne nieuwe auto. De rijlessen in Breda en omgeving worden gegeven door een vaste instructeur, waardoor je verzekerd bent van persoonlijke begeleiding. Je lesauto is meteen ook je examenauto. Wij werken uitsluitend met vakbekwame instructeurs, die hun werk met veel passie en plezier uitvoeren.

Handig online

Bij Rijschool Isa gratis gebruik maken van de online rijles-agenda om te kijken wanneer je rijles hebt. Ook kun je via de online rijles-agenda je saldo opwaarderen en Rijschool Isa machtigen via DigiD. Dat betekent dat je nooit meer je leskaart vergeet en 24 uur per dag kunt checken wanneer jouw lessen zijn.

Waar voor je geld

Je kunt bij Rijschool Isa naast doordeweeks, ook ’s avonds en in het weekend lessen volgen. Hiervoor betaal je geen extra toeslag! Nog een voordeel is dat de lesuren ‘gewoon’ 60 minuten duren: een vol uur dus!

Wil je een proefles aanvragen bij Rijschool Isa?

Dan kan simpel en snel door het onderstaand invulformulier in te vullen. Als je vervolgens een lespakket afneemt bij onze rijschool dan is de proefles geheel gratis. Wanneer we je aanvraag voor een proefles hebben ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen.