Autorijles in Breda

Autorijles in Breda en omstreken

Wil je graag autorijles in Breda of omgeving volgen? Op zoek naar een leuke, leerzame rijschool? Dan ben je bij Rijschool Isa aan het juiste adres!

Hoe werkt het?

Tijdens de autorijles in Breda bij Rijschool Isa word je op een vooraf afgesproken plek opgehaald. Bijvoorbeeld vanaf huis, maar vanaf school of werk is ook mogelijk. Bij de lessen wordt gebruik gemaakt van een instructiekaart, waarop de instructeur samen met jou alle vorderingen bijhoudt. Tijdens de lessen komen alle facetten van het autorijden aan bod. Stap voor stap word je zo voorbereid op het praktijkexamen.

Waar rijden wij?

Rijschool Isa geeft autorijles in Breda en omstreken. Dus ook in Etten-Leur, Prinsenbeek, Zevenbergschen Hoek, Terheijden, Bavel en Ulvenhout.

Top service en kwaliteit

Je krijgt bij Rijschool Isa autorijles van een deskundige, ervaren rijinstructeur. Dat betekent dat je altijd rijles krijgt van dezelfde instructeur. Hierdoor voorkomen we dat je handelingen op meerdere manieren aangeleerd krijgt, waardoor je in de war kunt raken.

Rijschool Isa is aangesloten bij de BOVAG. BOVAG rijscholen moeten voldoen aan een strenge gedragscode. Die schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden. De lesauto moet altijd goed onderhouden zijn. Je krijgt een duidelijke lesovereenkomst. En dan is er nog het BOVAG Garantiefonds. Dat garandeert dat je vooruitbetaalde lessen altijd krijgt. Wat er ook gebeurt! Zo ben je er zeker van dat je goed leert autorijden. Zonder zorgen eromheen.